grafische vormgeving en dtp

Je kunt bij mij terecht voor het ontwerpen van de meest uiteenlopende communicatiemiddelen: flyers, folders, brochures, posters, boeken, kranten, tijdschriften, logo's, huisstijlen, verpakkingen en websites. Flexibiliteit staat daarbij hoog in het vaandel:

ik ga soepel om met tussentijdse wijzigingen en beschik over de creativiteit om correcties binnen de richtlijnen van het ontwerp toe te passen. Ook als er sprake is van tijdsdruk kan ik de werkzaamheden goed organiseren.

GRAFISCHE VORMGEVING
& DTP

Grafische vormgeving & DTP

Je kunt bij mij terecht voor het ontwerpen van de meest uiteenlopende communicatiemiddelen: flyers, folders, brochures, posters, boeken, kranten, tijdschriften, logo's, huisstijlen, verpakkingen en websites.

Flexibiliteit staat daarbij hoog in het vaandel: ik ga soepel om met tussentijdse wijzigingen en beschik over de creativiteit om correcties binnen de richtlijnen van het ontwerp toe te passen. Ook als er sprake is van tijdsdruk kan ik de werkzaamheden goed organiseren.

PROJECT-
MANAGEMENT

Project management

Ik zet mijn tanden graag in kleine en grote projecten. Of het nu gaat om een project in de opstartfase of een project dat snel en vakkundig moet worden afgerond: als freelance of interim projectmanager kan ik je helpen bij het verwezenlijken van projecten en doelstellingen.

Binnen projectmanagement vallen heel veel taken en verantwoordelijkheden. Ik noem er enkele: maken en bewaken van planning en begroting, stellen van prioriteiten, motiveren van projectteam, rapporteren van voortgang en monitoren. Dat kun je allemaal met een gerust hart aan me overlaten.

DRUKWERKADVIES
EN -BEGELEIDING

Drukwerkadvies en -begeleiding
Online media zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Het leek er even op dat online media printmedia zouden verdringen, maar dat blijkt in de praktijk niet het geval. Juist door het online 'geweld' neemt de waarde van kwaliteitsdrukwerk weer toe. Maar wat is kwaliteitsdrukwerk dan precies? Ik heb meer dan voldoende bagage om dat te beoordelen. Ik ben namelijk goed op de hoogte van drukprocessen, papiersoorten en alles wat verder met drukken te maken heeft.
 
Let op: ik ben geen drukwerkmakelaar. Voor mij is drukwerkbegeleiding het slotstuk van mijn ontwerpwerk. Je hebt er geen omkijken naar. Uiteraard zorg ik ervoor dat het drukwerk op tijd in huis is.pho2graphy

Een belangrijke randvoorwaarde voor mijn fotografie is: zoveel mogelijk tegemoetkomen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Vanuit mijn achtergrond en werkzaamheden in de reclame weet ik een flinke dosis creativiteit te combineren met een groot inlevingsvermogen.

Als rechtgeaarde Rotterdammer werk ik op een pragmatische, no-nonsense manier: eenvoudig en direct, maar met onverwachtse elementen, zoals een verrassend standpunt of een andere invalshoek.

Kijk op de website: pho2graphy.nl