Achter de schermen

Miesart

Ondanks, of juist dankzij, het feit dat wij ons in een wereld bevinden waarin alles constant lijkt te veranderen, ben ik overtuigd van de noodzaak van een consistente en herkenbare merkidentiteit. Met een scherp oog en fijn oor voor details en nuances, ontwerp ik merkidentiteiten die de verhalen van organisaties écht vertellen.

Pronken met andermans veren,
dat doe ik niet

Maar ben wel trots
om voor dit bureau te werken!

Achter de schermen

Miesart

Ondanks, of juist dankzij, het feit dat wij ons in een wereld bevinden waarin alles constant lijkt te veranderen, ben ik overtuigd van de noodzaak van een consistente en herkenbare merkidentiteit. Met een scherp oog en fijn oor voor details en nuances, ontwerp ik merkidentiteiten die de verhalen van organisaties écht vertellen.

Pronken met andermans veren,
dat doe ik niet

Maar ben wel trots
om voor dit bureau te werken!

veren