Wat kan Studio M.A.D.S.

voor u betekenen

Grafische vormgeving en DTP

 

Je kunt bij mij terecht voor het ontwerpen van de meest uiteenlopende communicatiemiddelen: flyers, folders, brochures, posters, boeken, kranten, tijdschriften, logo’s, huisstijlen, verpakkingen en websites. Flexibiliteit staat daarbij hoog in het vaandel: ik ga soepel om met tussentijdse wijzigingen en beschik over de creativiteit om correcties binnen de richtlijnen van het ontwerp toe te passen. Ook als er sprake is van tijdsdruk kan ik de werkzaamheden goed organiseren.

Project-management

 

Ik zet mijn tanden graag in kleine en grote projecten. Of het nu gaat om een project in de opstartfase of een project dat snel en vakkundig moet worden afgerond: als freelance of interim projectmanager kan ik je helpen bij het verwezenlijken van projecten en doelstellingen.

Binnen projectmanagement vallen heel veel taken en  verantwoordelijkheden. Ik noem er enkele: maken en bewaken van planning en begroting, stellen van prioriteiten, motiveren van projectteam, rapporteren van voortgang en monitoren. Dat kun je allemaal met een gerust hart aan me overlaten.

Fotografie

 

Een belangrijke randvoorwaarde voor mijn fotografie is: zoveel mogelijk tegemoetkomen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Vanuit mijn achtergrond en werkzaamheden in de reclame weet ik een flinke dosis creativiteit te combineren met een groot inlevingsvermogen.

Als rechtgeaarde Rotterdammer werk ik op een pragmatische, no-nonsense manier: eenvoudig en direct, maar met onverwachtse elementen, zoals een verrassend standpunt of een andere invalshoek.

Studio-management

 

Studiomanagement vraagt om aanpakken. Niet lullen, maar poetsen.

Met mijn communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling kan ik knelpunten tijdens de opdracht oplossen voordat het problemen worden. Altijd in overleg en in samenwerking met de personen die bij de opdracht betrokken zijn.

Dat doe ik samen met de bij de opdracht betrokken personen. Studiomanagement vraagt om flexibiliteit, want op een studio is lang niet alles in te plannen. Het gaat om anticiperen op verandering en bijsturen waar nodig. En om het motiveren en stimuleren van de medewerkers.

Dat werkt het best op een natuurlijke manier, weet ik uit jarenlange ervaring. Door veel energie te steken in een zorgvuldig aannamebeleid, teambuilding en het optimaliseren van werkprocessen.

Traffic

 

Trafficmanagement kent geen geheimen voor me. Het geeft veel voldoening als projecten tijdig, binnen het budget en volgens de wensen van de opdrachtgever worden opgeleverd. fantastisch om verantwoordelijk te zijn voor de voortgang van projecten, zodat deze tijdig, binnen budget en volgens de wensen van de opdrachtgever worden opgeleverd. Ik hou van de hectiek van het plannen, coördineren, verantwoordelijkheid nemen en contacten onderhouden.

Drukwerkadvies en -begeleiding

 

Online media zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Het leek er even op dat online media printmedia zouden verdringen, maar dat blijkt in de praktijk niet het geval. Juist door het online ‘geweld’ neemt de waarde van kwaliteitsdrukwerk weer toe. Maar wat is kwaliteitsdrukwerk dan precies? Ik heb meer dan voldoende bagage om dat te beoordelen. Ik ben namelijk goed op de hoogte van drukprocessen, papiersoorten en alles wat verder met drukken te maken heeft.

Let op: ik ben geen drukwerkmakelaar. Voor mij is drukwerkbegeleiding het slotstuk van mijn ontwerpwerk. Je hebt er geen omkijken naar. Uiteraard zorg ik ervoor dat het drukwerk op tijd in huis is. Morgen, als het moet.

"Gerard heeft als studiomanager van Fotostudio IVC uitstekend werk verricht. Hij is een echte people-manager met veel aandacht voor zijn mensen, waarbij hij de zakelijkheid niet uit het oog verliest. Voor klanten een prettig aanspreekpunt, omdat  afgesproken deadlines altijd werden nagekomen."

 

Michel Baak, eigenaar reclamebureau IVC

Grafische vormgeving en DTP

Studiomanagement

Projectmanagement

Traffic

Fotografie

Drukwerkadvies en -begeleiding

Studio M.A.D.S.


Markendaalseweg 44

4811 KC Breda

Nederland


+31 (0)6 48 064 859

welcome@studio-mads.nl

 Studio M.A.D.S. 2018